SILA KLIK KAT SINI YE

Thursday, 3 April 2014

Kenapa perlu jadi ahli Shaklee?





Tidak pernah terlintas sebelum ni nak join Shaklee.. tapi disebabkan adik-beradik kebanyakannya menggunakan produk ni, rasa rugi lak kita dok bagi duit kat orang tapi sebenarnya kita boleh dapat banyak manfaat sekiranya kita jadi ahli Shaklee...ye ke idok?


Meh sini nak cite sikit sebab apa kena jadi ahli Shaklee..Selain tu banyak kelebihan jadi ahli Shaklee ni...

Tau x cara nak jadi ahli Shaklee? Kalau x tau mai nak terangkan....Ada 2 kaedah kalau nak jadi ahli Shaklee...

Kaedah pertama:* Buat pembayaran yuran sebanyak RM65 + RM 10 untuk postage, anda dah jadi ahli seumur hidup.

Kaedah kedua:* Buat pembelian dengan harga RM650 anda layak dapat 200 UV. Secara automatik anda layak menjadi ahli Shaklee..


Kelebihan jadi ahli Shaklee

* Nikmati harga produk lebih rendah daripada harga runcit...untung-untung
* Dapat bonus bulanan....WOW...Sape nak bagi kan.
* Berurusan semua secara online..kelas pun online je 
* Dapat tunjuk ajar secara percuma daripada mentor2 yang dah berjaya..juga melalui online :)

So, apa lagi yang difikirkan...cepat2 daftar sebagai ahli Shaklee sekarang... xrugi pun labur RM 75 anda akan dapat untung berganda.


Hubungi saya Zainah Mohamad melalui:

call/Whatsapp :0123504258
fb: https://www.facebook.com/zainah.mohamad
ID: 1122124

10 comments:

fatihah salleh said...

Assalam,

Untungkan jadi ahli Shaklee ni, berbaloi-baloi :)

http://nutrisihatiku.blogspot.com/

Ruhaiza Hanapi - ID : 907642 said...

Jom join shaklee sekarang.Memang sangat2 berbaloi
http://aizashoppe.blogspot.com

nila anggraini said...

Mai jom join shaklee skg....
Http://qasehfirdausshoppe.blogspot.com

ieda abdullah said...

pakat2 jadi ahli...nak guna sendiri boleh..nak biz pun boleh...kannn...

http://nadasihat.blogspot.com

Salju Sakinah said...

i luv shaklee.. bagus sangat jadi member kan..

A Surprisingly Adventurous Journey: APA BAGUS SANGAT KE JADI AHLI SHAKLEE NI?

farish haikal said...

macam-macam faedah yang kita boleh dapat dengan join ahli shaklee..
http://farishmomvittashoppe.blogspot.com/

MARIA AWI said...

best jadi ahli Shaklee ni..macam2 kita boleh grab..

Cara Mendaftar Shaklee dan Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

jan's azali said...

best kan join ahli shaklee..macam2 kita dapat.
http://jannahdanvita.blogspot.com

nurul diana said...

JOM JOIN AHLI SECARA PERCUMA

http://www.daisyrose88.blogspot.com/2014/07/cara-menjadi-ahli-shaklee.html

mummyafza@blogspot.com said...

best jadi ahli mcm2 keistemewaan,tuk biz atau makan sendiri pun ok. jom blogwalking ke http://mummyafza.blogspot.com/2014/07/perlu-dan-ingin-menjadi-ahli-shaklee.html