SILA KLIK KAT SINI YE

Tuesday, 15 January 2013

Sleep Time


Adakah anda ingin merasakan tidur yang paling nyenyak di dalam hidup anda ?

Dengan Hanya Percubaan Kali Pertama, Anda akan rasai keajaibannya… umpama tidur di awangan…

Sleep Time™ ialah minuman lazat yang diperbuat dari susu New Zealand. ...Sleep Time™ mengandungi Unique Protien Profile™,dihasilkan oleh hanya lembu yang tertentu, yang dipilih melalui ujian DNA. Susu khas ini dipertingkatkan melalui teknologi yang dipatenkan dan kemudian dicampurkan dengan bahan-bahan premium. Dengan formula ini ia menyokong ketenangan semulajadi dan tidur yang sihat yang merupakan sebahagian daripada rutin malam anda.


Ia juga amat berkhasiat - Kebaikan semulajadi ini terdiri daripada 99.5% susu yang bebas lemak, rendah laktosa* yang dicampur dengan kombinasi Magnesium, Vitamin D dan Alpha Lipid untuk memelihara badan ketika berehat.

Cuba anda perhatikan bayi apa yang bayi akan buat selepas minum susu ibunya? Sudah tentu bayi tersebut akan tidur kan? Konsep Alpha Lipid Sleep Time seakan begitu la konsepnya. Ia tidak mengandungi dadah dan konsepnya tidak seperti ubat tidur. So, anda tak perlu ragu-ragu untuk mencuba Alpha Lipid Sleep Time.

Biarkan kekuatan alam semulajadi membantu anda menikmati manfaat dari tidur yang nyenyak dan bangun dengan ceria dan bersemangat untuk melalui hari yang berikutnya..

call /sms 012-3504258