SILA KLIK KAT SINI YE

Saturday, 27 September 2014

Khasiat Performance Drink Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera.....

Performance Drink merupakan minuman sukan pertama bagi para atlet di Amerika Syarikat. Ia dihasilkan pada tahun 1980-an oleh saintis Shaklee dan Universiti Yalebagi membantu projek penerbangan Daedalus ( human-powered flight programme).  Penerbangan Daedalus  mencipta rekod  sebagai penerbangan berkuasa manusia yang terjauh iaitu 72  batu.

Ujian klinikal membuktikan rumusan eksklusif OptiCarb yang dipatenkan dapat meningkatkan  tenaga otot sebanyak 6 kali ganda, memberikan tenaga dan memelihara sirkulasi bendalir dalam tubuh. Performance Drink Shaklee mempunyai lebih 67% otot glikogen (sumber tenaga) dan menyediakan tenaga daripada 3 jenis karbohidrat.

Manfaat Performance Drink Shaklee


1. Memberikan tenaga kepada otak dan sel dengan cepat.
2. Meningkatkan daya tahan otot
3. Mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam badan. Menagndungi potassium, kalsium, sodium, phosphorus, magnesium dan chloride.
4. Membekalkan tenaga fizikal
5. Mengurangkan kehausan, mencegah penyahhidratan, melembabkan kulit dan kelihatan muda.
6. Memelihara paras gula darah dan percepatkan penyembuhan akibat kecederaan otot.


Performance Drink Shaklee sangat lazat dan boleh diminum pada bila- bila masa. Performance Drink Shaklee berperisa Oren. Boleh diminum begitu sahaja atau dicmpur dengan minuman lain.

Performance Drink Shaklee sesuai diambil oleh:

1.Ibu mengandung yang mengalami masalah kekurangan garam dalam badan
2. Para atlet
3. Mereka yang tidur lewat malam.
4. Mereka yang sering mengalami masalah vagina kering.
5. Mereka yang mengalami masalah kurang selera makan
6. Merendahkan paras gula

Inginkan Performance Drink Shaklee atau produk-produk lain, boleh hubungi:


Zainah Mohamad 
012-3504258 (telegram,wechat, whatsapp)
Emel : zainahmohamad09@gmail.com
ID SID : 1122124

3 comments:

Salju Sakinah said...

PD ni dah jadi minuman harian, buat banyak2 letak dalam fridge, nak minum amik je

Anak-Anak Sedang Membesar? Jemput Baca --> 10 TANDA ANAK CERGAS

Nursimatun Md Yusof said...

Thanks for sharing this info.... Nak cuba juga untuk keluarga saya nanti...

Atie Ika said...

memang bagus..adik saya pun makan

KEBAS TANGAN DAN KAKI