SILA KLIK KAT SINI YE

Saturday, 11 October 2014

ATASI MASALAH MIGRAIN ANDA DENGAN SET MIGRAIN SHAKLEE

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....

Migrain adalah sakit yang teramat seperti dicucuk-cucuk dan berdenyut-denyut di bahagian sebelah kepala. Apabila mengalami migrain, membolehkan seseorang itu tidak dapat menumpukan perhatian terhadap kerja harian, akan merasa marah dan sebagainya.

ihsan google

Antara tanda-tanda penyakit migrain ini adalah:


  • Rasa seperti ditusuk jarum atau berdenyut-denyut pada sebelah kepala dan merebak ke bahagian mata
  • Kadangkala pandangan menjadi kabur, silau atau gelap
  • Tekak berasa loya
  • Sensitif terhadap bunyi dan suara


Cara mengelak daripada menghadapi migrain:


  • Elakkan diri dari tempat yang bising, busuk dan asap rokok
  • Elakkan makanan berkeju
  • Elakkan minum minuman berkafein
  • Tidur mengikut jadual
  • Jangan biarkan perut kosong atau terlalu lapar
Di sini saya ingin memperkenalkan SET MIGRAIN SHAKLEE yang dapat membantu anda mengatasi dan mengurangkan tekanan migrain anda.



1. B COMPLEX - Menambah aliran darah ke otak, anti stress, riboflavin menambah                                                simpanan tenaga dalam sel otak.



2. OSTEMATRIX - Transmisi impuls saraf ke otak, kandungan Mg yang rendah sering                                              terdapat pada mereka yang ada migrain serta mengawal pergerakan otot.



3. VITA C SUSTAINED RELEASE - Membantu menghasilkan hormon adrenal anti-stress



4. OMEGA GUARD - Menurunkan risiko spasm salur darah berkaitan migrain



Klik ntuk mendapatkan SET MIGRAIN SHAKLEE   ATAU 


HUBUNGI SAYA:- 

Emel : zainahmohamad09@gmail.com 
Call/Sms/Whatsapp/Telegram : 012-350 4258 
ID Shaklee : 1122124

3 comments:

supplement eshoppe said...

info yang menarik...

Fatihah Salleh said...

Pernah jugak kena migrain ni, especially kalau terhidu bau-bau minyak wangi yg sgt kuat. agaknya, alergik bau wangi.. nak yang natural jgk mcm shaklee :)

Baca Tentang: Cara Makan Set Kurus

siti nor Mamat said...

katakan tidak pada panadol...mmg best shaklee nie..mcm2 supplement ada untuk mengatasi penyakit..